HOUSE REFURBISHMENT

Bought in 2015 in the ``sweet spot`` of Oakdale, this classic 1930's detached property was crying out for a full refurbishment.

Occupying a sought after corner plot, it boasts vehicular access from front and rear.

A large steel beam was inserted across the back of the house to create an expansive open plan kitchen / dining area, leading you through to a spacious yet comfortable living space with log burner.

The inclusion of a snug / office, a WC under the stairs and a utility room off the kitchen really maximises the groundfloor family living space.

Upstairs the master bedroom has been moved to teh back off the house where it overlooks the garden and has views across to Holes Bay. New back to back double wardrobes and access to a private ensuite make this a great principal bedroom.

A complete electrical re-wire and a new plumbing and heating circuit has been installed, which makes this 4/5 bed, 2 bath property ready for its next 25 years of family use.

Client: Personal Project (Nick Turner)

Category: Extension & Refurbishment

Location: Poole

Drag the slider to reveal before / after photos