FLAT REFURBISHMENT

Following inspection of our comprehensive refurbishment of flat 4 back in 2012 we were contacted by Mr & Mrs Tillett in the hope we would provide them with a similar contemporary look and feel.

Whilst ripping out the flat, it made sense to provide an entirely new plumbing and electrical system and acoustic insulation all hidden within newly dropped ceilings – this allowed us to install energy efficient LED downlights to the key areas providing a cool modern look. Opening up the kitchen through to the living space and re-configuring the layout of the units and appliances has really given the flat the sleek modern vibe prescribed in our brief and transformed it from the one bought 13 years ago.

Client: Gordon & Pat Tillett

Category: Flat Refurbishment

Location: Sandbanks • Poole

Drag the slider to reveal before / after photos

Client Testimonial

After owning the property for 13 years, the time had come for a refurbishment. We viewed a previous William Bowley project in our block and were very impressed with what we saw. From our initial meeting we felt that this was a professional team that we would feel confident managing the project in our absence. As the work progressed we were kept updated every inch(cm) of the way, by phone, e-mails and photos. We were guided through the whole ‘experience’ with enthusiasm, humour, patience and advice. They proved to be good listeners as we formulated our ideas. The end result was completed on time and is of a high standard with attention to detail; a definite WOW factor! William Bowley and their team have made this a special place to retreat to, and we would have no hesitation in recommending them.

Gordon & Pat Tillett – July 2014