FULL FLAT REFURBISHMENT

Once again, we enjoyed repeat custom having undertaken a full renovation for this couple back in 2014.

Bought as a worthy upgrade to their previous holiday apartment in Canford Cliffs, it was in need of the William Bowley “treatment”.

With its clifftop position and stunning sea views, it warranted a proper job, which is what it got. Full rewire, replumb, new kitchen, bathrooms, plastering, architrave/skirting, floors and doors – no stone was left unturned.

As always, it was great to rekindle past relationships and work with Steve and Suzie again. Thank you for your continued confidence – where and when’s the next one I wonder?!

Client: Mr & Mrs Steve W

Category: Flat Refurbishment

Location: Branksome TowersPoole

Drag the slider to reveal before / after photos

Client Testimonial

Awaiting testimonial from client….

Mr & Mrs Steve W – May 2018