EXTENSION & REMODEL

Bought for its beautiful garden, and quiet position bordering pastureland, this 1950’s bungalow had plenty of potential.

Although many others in the street had carried out loft conversions, this was the first to benefit from an entire new roof space. Beneath a tin top enclosed scaffold, we removed the old roof structure and created a radically enlarged space, comprising master ensuite, dressing room and large hobby room with country views.

Client: Andy & Trisha B

Category: Extension and Remodel

Location: Talbot WoodsBournemouth

Drag the slider to reveal before / after photos

Client Testimonial

From our first meeting with ‘the Nicks’ we were immediately struck with their enthusiasm and insight into our project.  We were impressed with the time and dedication they showed in producing a very well laid out and costed specification based on our initial plan. They are very particular paying careful attention to detail and have built up an excellent team of skilled contractors who all worked to an extremely high standard.  They managed to work around us, whilst we continued living in the property, ensuring that we had basic services available at all times – much appreciated in the winter months.

During the build Nick Turner was onsite to supervise, and otherwise, was quick to respond to email and texts and kept us informed of any delay or snags.  Nick Crick (Customisation King) proposed practical solutions to any problems that arose and they were both particular in leaving the site immaculate at the end of the project. They proved flexible and always listened to our requirements producing a superb end result. Team William Bowley take great pride in their work and we would not hesitate to recommend them for your project.

Andy & Trisha B – April 2016